KOORASSISTENTE

Debbie is begonnen met zingen bij het koor en bij Daniëlle van Laar toen zij zes jaar was. Zij is altijd gebleven en zingt nog steeds bij het Jongerenkoor. Ze vindt het heerlijk om te zingen en om alle contacten die bij het koor horen te onderhouden. Zij kijkt nu alweer uit naar de optredens die nog komen en de muziek waar mee gewerkt zal worden. 

 

Naast het zingen helpt Debbie met allerlei praktische zaken en is zij sinds een aantal jaar ook koorassistent. Zij is een grote steun en toeverlaat van Danielle, alles wat achter de schermen moet gebeuren daar is Debbie thuis in. Van bladmuziek regelen tot en met de techniek tijdens een concert voor het koor, ook optredens voorbereiden is een van haar functies. Tijdens het concert regelt Debbie dat alles vlekkeloos verloopt. Het is erg belangrijk dat dit vlot en efficiënt gebeurt, aangezien zij tussendoor ook vaak het podium op moet om mee te zingen met verschillende muziekstukken. 

In het dagelijks leven is zij onderwijsassistent op een basisschool. Haar roeping ligt echt bij het werken met kinderen, op koor is zij helemaal op de juiste plaats. Door jarenlang achter de schermen van alles te regelen voor het koor en de concerten, heeft ze veel ervaring in het reilen en zeilen van hectische situaties gekregen. Dit kan zij nu heel goed toepassen tijdens haar baan als onderwijsassistent. 

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Leslocatie:

Cultuurhuis Garenspinnerij

Turfsingel 54A

2802 BC, Gouda

Postadres:

Blekerssingel 57

2806 AC, Gouda

@: info@goudsjongvocaal.nl

T: 06-23351306
 

© 2018 Gouds Jong Vocaal